Broersen montage

De diensten van ons glaszettersbedrijf

Bent u op zoek naar een gerenommeerde glaszetter in de regio West-Friesland? Broersen Montage is gevestigd te Bovenkarspel en biedt onder meer de volgende diensten op het gebied van glaszetten:
 

Broersen montage etalage

Etalageruiten en folies

Onze glasspecialisten uit Bovenkarspel maken onder meer etalageruiten op maat om deze vervolgens snel en vakkundig te plaatsen. Een goede en stevige etalageruit is het visitekaartje van uw winkel aan het publiek. Het is dus zaak dat deze er goed en stevig staat. Voor diverse raamfolies bent u bij ons ook aan het juiste adres. Folies zijn een toepassing ter verfraaiing van vensters, en ook ten behoeve van zonwering, beveiliging en privacy. Dit soort plakplastics is bij ons als professionele aanbieder te verkrijgen in allerlei variaties en in verschillende dessins. Wij hebben raamfolie met plaklaag, maar ook soorten die blijven kleven als gevolg van de adhesie tussen het materiaal en het glas. Onze professionele en hoge kwaliteit glasfolies zijn voorzien van metaaldeeltjes voor de reflectie van infrarood zonnewarmte en licht. Voor dat extra beetje comfort. Deze soorten hebben daarbij een glasheldere lijmlaag.

Reparatie bij glasschade

Uiteraard hebben wij als gedegen glaszetter een dienst die direct voorziet in glasreparaties. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Ook als het een poging tot inbraak betreft, zijn wij snel ter plekke om uw gebroken ruit te herstellen. Vaak voorzien wij u meteen van vrijblijvend advies met betrekking tot het beste glas voor uw huis of bedrijf. 

Broersen montage reparatie
Broersen montage isolatieglas

Isolatieglas en HR-glas

Wij hebben voor u een ruime selectie isolatieglas en HR-glas. Dit kunnen wij op maat maken, leveren en plaatsen. Zo hebben wij onder andere brandwerend isolatieglas. De afgelopen jaren zijn de veiligheidsvoorschriften met betrekking tot brandveiligheid in kantoren en woonruimtes flink aangescherpt. Het bouwbesluit richt zich op het beschermen van de omgeving tegen brand. Wij kunnen u voorzien van dergelijk en degelijk brandwerend isolatieglas. En ook voor zonwerend isolatieglas kunt u bij ons terecht. In gebouwen en woningen kan door gebruik van zonwerend isolatieglas een comfortabel binnenklimaat gecreëerd worden. Aan de binnenkant van het glasoppervlak wordt een flinterdunne metaallaag aangebracht die ervoor zorgt dat de zontoetredingsfactor laag wordt gehouden. Dit houdt uw huis of kantoor koel en het binnenklimaat comfortabel.

Voor het leveren en plaatsen van HR-glas hebben wij eveneens diverse mogelijkheden. HR-glas is iets duurder dan standaard isolatieglas, maar dit verschil verdient u binnen ruim twee jaar terug, omdat uw energierekening aanzienlijk omlaag gaat. En met het oog op duurzaamheid is dit een absolute aanrader. Vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op voor meer informatie over ons aanbod HR-glas.

Broersen montage

Overige diensten

Wij bieden naast de bovenstaande diensten ook nog: spiegels, glas in lood, inbraakwerend, veiligheidsglas en glasplaten voor bijvoorbeeld uw douchecabine. U ziet het. Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van glasvoorzieningen.

Heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!